Nënave Poezi nga vajza e Dita 2018

.Nëse ju jeni një vajzë dhe një vajzë, atëherë ju duhet të provoni Nënave Poezi nga vajza e Dita.Këto janë disa poezi të cilat do të bëjnë të qaj,i shkurtër,qesharak,i trishtuar & good.You mund të provoni poezi në marathi,hindi & Spanjisht also.Each vit, një popull shumë të luftojnë për të marrë mjetet ideale për të thënë se sa shumë e duam nënat tona. Këto Poezi nga vajza e Mothers Day–që ndryshojnë nga tenderi, për të qeshur, të pikëllueshme–hulumtim se çfarë do të thotë të bëhet një nënë dhe të konfirmojë lidhjen e veçantë midis fëmijës dhe nënës.Dita e Nënës 2018 është një mundësi për të zbuluar nëna se e duam atë për të gjithë që ajo është duke bërë. Ne kemi vënë së bashku disa poezi të vërtetë e bukur dhe printables për të është e mundur për të treguar atë se sa ju dashurinë e saj. Ajo është e garantuar për të krijuar grin e saj kjo e Nënave’ Day.Mothers’ Ditë është një mundësi për të zbuluar nëna se e duam atë për të gjithë që ajo është duke bërë. Ne kemi vënë së bashku disa poezi të vërtetë e bukur dhe printables për të është e mundur për të treguar atë se sa ju dashurinë e saj. Ajo është e garantuar për të krijuar grin e saj kjo Mothers Day.Get Gëzuar Ditën e Nënave Kuotat në Hindi

Nënave Poezi nga vajza e Dita

Nënave Poezi nga vajza e Dita 2018

Ne jemi vajzat dhe nënat
Jo shumë kohë më parë.
Ne japin dhe të marrin
Dhe për të marrë dhe të japë
Së bashku me radhë pafund kohe e.
Dashuria është kaluar
Dhe dashuria mori
Për të kaluar përsëri:
A heirloom çmuar
dy herë, dy herë i bekuar,
Një triko shpirtërore.

Unë do të vënë atë në
Dhe thesar atë,
Mua që kam marrë,
Dhe kur rolet
Reverse përsëri,
Unë do të keni atë që kam më nevojë.

Kështu mundet dashuria jonë
Shkoj në dhe,
Njëqind mijë vjet;
Nënat dhe bijat,
Vajzat dhe nënat,
Nëpërmjet gëzimet dhe lot tjera.

Nëna ime është shumë e ëmbël dhe gjithmonë i kujdesshëm.
Ajo shqetësohet në lidhje me mua kur unë jam në shkollë.
Ajo e bën të sigurt që unë të marrë se ku unë jam duke shkuar
Në kohë kështu që unë nuk do të ndjehen si një budalla.
Ajo kujdeset sa herë që unë marr në vëllain tim më të vogël.
Ajo kujdeset sa herë që ai ose unë lëndohen.
Ajo kujdeset sa herë që unë bëj një gol në futboll.
Ajo kujdeset për butonat në këmishën time.

Por më të mirë të të gjitha, nëna ime do të gjithë ne
Të cilët jetojnë me të, si kur ne jemi të mira dhe të këqija.
Ajo më bën të lumtur me një përqafim dhe puthje
Dhe mban dorën time sa herë që unë jam i trishtuar.

Mommy, Unë të dua
Për të gjitha që ju bëni.
Unë do të puth dhe të përqafoj
"Shkak doni mua, shumë.
Ju ushqyer mua dhe nevojë për mua
Për të mësuar ju për të luajtur,
Pra buzëqeshje 'shkaktojë Unë të dua
Në Ditën e Nënës këtë.

Fjalët përfundimtare për nënat Poezi nga vajza e Ditës

Kjo ishte lista e Nënave Poezi nga vajza e Dita

Lini një koment