Gezuar Diten e Nenes 2018 Kuotat & Urimet

Shumica prej nesh janë shumë të emocionuar shumë dhe në pritje për të mirëpritur ditën më të pritur të këtij viti kalendarik, the Gezuar Diten e Nenes 2018 që është festohet çdo vit në të dielën e 2 në një ngjarje të rëndësishme të May.It për të gjithë të paraqitur në sajë admirimin dhe respektin tonë për moms tona dhe figura nëne në jetën tonë që është e përfaqësuar në mënyra të ndryshme. Pra, për të treguar dashurinë tonë, dashuri, dhe attention.Mothers Day Thënie dhe Citate me mesazhe frymëzues mund të shfrytëzohen për të krijuar atë të ndjehen të lumtur dhe të emocionuar. Pra, më poshtë ne kemi ndarë disa nga shumë më të mirë Gëzuar Kuotat Dita e Nënave dhe Thënie që mund të shfrytëzohen për të dërguar në një mom isha i vogël, si një kartë përshëndetje dhe duan kartën mbi të ardhshëm ngjarje Ditën e Nënave.

Gezuar Diten e Nenes 2018 Kuotat

Ju mund të shprehë dashurinë tuaj për nënën tuaj me kuotat të cilat janë dhënë below.These kuotat janë për motrat gjithëve,miq,grua,bir & Daughter.Even ka citate në dispozicion në shumë gjuhë në faqen tonë e cila u mund të kontrolloni citate të cilat janë dhënë janë në thonjëza English.These janë posaçërisht për Ditën e Nënave 2018.Mothers Day Kuotat nga vajza e

Dita e Nënës 2018

Mothers Day Kuotat

Dita e Nënës 2018 Kuotat

Gezuar Diten e Nenes 2018 Poezi nga vajza dhe Birit

Lidhja mes nënës dhe vajzës dhe djalit është i pavdekshëm.Dita e Nënës 2018 vjen vetëm një herë në vit, ku dëshira për fëmijët për të diskutuar ndjenjat e tyre dhe të pranojnë atë për vështirësitë që ajo ka zgjedhur për t'i rritur ata gjatë jetës së saj. Nënat dhe Biri janë vazhdimisht të afërt dhe të afërt me nënat e tyre që duan të diskutojnë çdo dhe çdo gjë të jetës së tyre. Në ditën që po afrohet nënat 2018 rast prekë zemrën mommy tuaj me të ëmbël dhe sentimentale Mothers Day Poezi nga vajza e dhe Biri që mund të nxjerrë në pah Festa e Nënës Dita.Dita e Nënave Messages nga vajza e

Kur ju jeni një fëmijë ajo ecën para teje,
Për të vendosur një shembull.
Kur ju jeni një adoleshent ajo ecën prapa jush
Të jetë atje duhet të keni nevojë të saj.
Kur ju jeni një i rritur ajo ecën përkrah teje
Kështu që si dy miq që ju mund të gëzojnë jetën së bashku..

Unë kam dëshirë mund të thoni Ju, mom
Unë kam dëshirë mund t'ju them, mom
se sa ju do të thotë për mua….
Por nuk ka fjalë për të thënë
sa shumë unë të admiroj…
sa shumë unë vlerësoj ju…
se sa unë ju falenderoj
për çdo gjë që keni bërë.
autor i panjohur

Unë kam dëshirë mund të thoni Ju, mom
Unë kam dëshirë mund t'ju them, mom
se sa ju do të thotë për mua….
Por nuk ka fjalë për të thënë
sa shumë unë të admiroj…
sa shumë unë vlerësoj ju…
se sa unë ju falenderoj
për çdo gjë që keni bërë.
autor i panjohur

Gëzuar Ditën e Nënave Poezi

Mothers Day Poezi

Nënat Poezi ditë nga Biri

Nënave Poezi nga vajza e Dita

Mothers Day Kuotat Funny