Мајки ден песни од ќерка 2018

.Ако сте една девојка и една ќерка, тогаш треба да се обидете Мајки ден песни од ќерка.Ова се некои песни кои ќе ве натера да плачеш,кратко,смешно,тажен & good.You да се обидете песни во Марати,hindi & шпански also.Each година, многу луѓе се борат за да се добие идеален начин да се каже колку ги сакаме нашите мајки. Овие Мајки Ден песни од ќерка–кои се разликуваат од тендерската, на хумористични, да тажен–истражување на она што значи да се стане мајка и да го потврди особено врска меѓу детето и мајката.Денот на мајката 2018 е можност да се открие на мама дека ја сакам за сето она што таа го прави. Ние да се стави заедно неколку навистина симпатична песни и printables за неа тоа е можно да ја покаже колку многу си ја сакам. Тоа е загарантирана да се создаде нејзиниот насмевка овој мајки’ Day.Mothers’ Ден е можност да се открие на мама дека ја сакам за сето она што таа го прави. Ние да се стави заедно неколку навистина симпатична песни и printables за неа тоа е можно да ја покаже колку многу си ја сакам. Тоа е загарантирана да се создаде нејзиниот насмевка овој Мајки Day.Get Среќен Мајки Ден Цитати во хинди

Мајки ден песни од ќерка

Мајки ден песни од ќерка 2018

Ние сме ќерки и мајките
Не толку одамна.
Ние им даде и да ги преземат
И да ги преземат и да даде
По бескрајните ред на времето.
Љубовта е донесен
А љубовта доби
Да се ​​пренесат на повторно:
А скапоцени Преданија
двапати, двојно благословен,
Духовната јакна.

Јас ќе ја ставам на
И тоа богатство,
На мене Добив,
И кога улогите
Обратна повторно,
Ќе се она што јас најмногу треба.

Па може нашата љубов
Да одат на и,
Сто илјади години;
Мајки и ќерки,
Ќерки и мајките,
Преку радости и други солзи.

Мајка ми е многу слатка и секогаш се грижат.
Таа се грижи за мене кога јас сум во училиште.
Таа го прави сигурен дека јас добиете, каде јас идам
На време, така што јас не се чувствувам како будала.
Таа се грижи секогаш кога ќе ги собереш на мојот помлад брат.
Таа се грижи секогаш кога тој или јас се повреди.
Таа се грижи секогаш кога ќе се постигне гол во фудбал.
Таа се грижи за копчиња на кошулата.

Но, најдобро од сите, Мајка ми сака сите нас
Кои живеат со неа, и кога ние сме добри и лоши.
Таа ме прави среќен со прегратка и бакнеж
И ја држи мојата рака кога јас сум тажна.

мама, Те сакам
За сите што правиш.
Јас ќе те бакнам и го гушнавте
Оти ​​ме сакаш, премногу.
Ти ме хранат и ми треба
Да ги учат да се игра,
Значи насмевка зашто Јас те сакам
На Денот на овој мајката.

Завршни зборови За Мајки Ден песни од ќерка

Ова беше на листата на Мајки ден песни од ќерка

Остави коментар